NLP Practitioner Opleiding

Communiceer en Coach met Impact! In 10 volle lesdagen versterk je je communicatieve- en coachingsvaardigheden door de basistechnieken van NLP te leren toepassen. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en maakt gebruik van de kennis van de Neurowetenschap over hoe het brein werkt. Deze kennis is benut in de NLP technieken en maakt deze wijze van communicatie & coaching dieper! Na succesvolle afloop ontvang je het Internationale gecertificeerde NLP Practitioner certificaat met originele handtekening van de co-founder van NLP, Dr. Richard Bandler.

Wist je dat jouw Succes voor 85% afhangt van jouw communicatie?

Bedenk je eens wat succesvolle communicatie je kan opleveren voor de relaties met je collega’s? Met je klanten? En met je leidinggevende?! En privé; hoe zal verhelderende communicatie van je relaties optimaliseren met je partner, je kinderen, (schoon)familieleden, vrienden en vriendinnen?! Of wil je graag mensen motiveren hun doelen te bereiken? Wil je een kei worden in je presentaties zodat iedereen aan je lippen hangt?!

Wat is NLP?

NLP is een verzamelnaam van technieken die gemodel-leerd zijn van succesvolle therapeuten die in korte tijd telkens uitzonderlijke resultaten behaalden met hun cliënten. Deze technieken zijn praktisch en toepasbaar gemaakt voor iedereen die met hun wijze van communiceren ook succesvolle resultaten wil behalen.  Zowel op werkgebied als in de privésfeer ondersteunen NLP-technieken je communicatie dat waardevolle relaties ontstaan en zich verdiepen. Je leert stemmingen, gedrag en emoties ten positieve te beïnvloeden; jezelf en anderen te motiveren; talenten en onbenut potentieel te ont-dekken, waardoor persoonlijke ontwikkeling en groei als vanzelfsprekend volgt.

Voor wie is NLP?

De NLP-opleiding kan door iedereen gevolgd worden en is voor iedereen te gebruiken in het dagelijks leven. Communicatie en samenwerken doe je immers zowel op je werk als privé; of je nu functioneert in je professie als werknemer, ondernemer, docent, coach, consultant, manager, leidinggevende of op privégebied omgaat met mensen en kinderen met verschillende soorten behoeften en communicatiestijlen.

Heb je interesse? Meld je aan voor een gesprek met internationaal gecertificeerde NLP trainer Tara Dik door een mail te sturen naar info@nlperception.com. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je je vragen stellen en tegelijkertijd alvast kennis maken met wat NLP voor je kan betekenen.

Trainingsdata:

10 volle dagen opleiding in 4 maanden tijd. Telkens zit er voldoende tijd tussen de trainingsdagen in, om de verkregen NLP methodieken te integreren in je eigen leven. Wat ons betreft; De ideale manier om NLP te leren zodat je het telkens kunt toepassen daar waar jij dit wenst. De trainingsdata zijn:

 • Zaterdag 21 september, donderdag 26 september, donderdag 3 oktober, donderdag 10 oktober 2019

 • Donderdag 17 oktober, zaterdag 2 november, donderdag 7 november 2019

 • Donderdag 14 november, donderdag 28 november 2019

 • Zaterdag 14 december 2019 Examen Theorie en Praktijk

Lestijden op donderdag en zaterdag van 9.00 – 17 uur

Locatie: Golfbaan Bentwoud, Boslaan 3, Benthuizen, zie voor de route: http://www.golfbaanbentwoud.nl/route.html /route.html

Brochure:

Klik hier voor de lesbrochure:  NLP Practitioner brochure. Wil je na het lezen van deze brochure aanvullende informatie, neem contact op met internationaal gecertificeerd NLP Trainer bij The Society of NLP, Tara Dik om in een persoonlijke kennismaking je vragen te stellen, e-mail: info@nlperception.com en/of bel naar: 06-4548261

INSCHRIJVEN

 

NLP Master Practitioner Opleiding: op zaterdag 16 februari 2019 Praktijk Examen in Zoetermeer

Wil je een volleerd NLP coach worden? Mensen met uitdagingen kunnen begeleiden tot en met op het ombuigen van belemmerende overtuigingen?! Volg deze NLP Master Practitioner opleiding. Met als basis de NLP Practitioner technieken worden in deze Master NLP opleiding verdiepende NLP technieken en -methodieken uitgelegd, gedemonstreerd en in een veilige setting geoefend.
Drie NLP modellen vormen de basis van deze opleiding: Het NLP coachmodel, NLP communicatiemodel en het NLP Modelleringsmodel. Daarnaast zullen technieken waaronder de Metaprogramma’s (waarom doe ik zoals ik doe) waarden & overtuigingen uitgebreid worden behandeld en nog veel meer. Net als in de NLP Practitioner opleiding bestaat een lesdag voor 50% uit de behandeling van de techniek met demonstraties en de andere 50% bestaat uit het beoefenen van de technieken met cursisten onder elkaar. Deze opleiding bestaat uit 10 maandag avonden van 18.15-22.15 uur en 5 zaterdagen van 9–17 uur.

Voor de lesbrochure klik hier

Heb je interesse in de volgende NLP Master Practitioner opleiding? Mail naar: info@nlperception.com of bel naar Tara Dik op 06-45482861.

 

INSCHRIJVEN

Testimonials

 • Ik heb Tara leren kennen als een positieve en open trainer. Iemand die vooral denkt in kansen! Ze was enthousiast en weet heel duidelijk waar ze mee bezig is. Daarnaast is ze ook gewoon ontzettend aardig! Ik zou iedereen aanraden om een NLP training bij haar te volgen.

  Jasper Diekema, Docent Maatschappijleer Stanislas Krakeelpolder / LOB coördinator / Decaan

  Jasper Diekema, Docent Maatschappijleer Stanislas Krakeelpolder
 • Tara begeleidde een teambuildingsessie van onze afdeling. Op een originele, sportieve en inspirerende manier hielp ze ons op weg in een veranderingstraject. Gedurende de sessie merkte ik dat ze in lastige situaties met veel tact en inlevingsvermogen handelt en reageert. Tara is een communicatief vaardige, rustige en integere trainer die in één dag de groepsdynamiek op een goede manier kan veranderen. Veel respect voor de manier waarop ze omgaat met complexe situaties. Met haar empathisch vermogen en respectvolle houding onderscheidt ze zich van veel anderen op haar vakgebied. Het is een grote kwaliteit om iedereen met een goed gevoel naar huis te sturen, maar toch ook stof tot nadenken te geven. Ik kan Tara echt van harte aanbevelen!

  Christiaan de Vlieger, VNG Teamcoördinator Recht/Juridische Zaken

  Christiaan de Vlieger, VNG Teamcoördinator Recht/Juridische Zaken
 • Coaches, trainers en mensen met soortgelijke functies zijn vaak inspirerende, enthousiaste, toegankelijke, verbaal vaardige mensen. Allemaal eigenschappen die op Tara ook van toepassing zijn. Maar dat is nog niet onderscheidend, zo zijn veel trainers. Tara onderscheidt zich echt van anderen doordat ze met haar warme persoonlijkheid, haar manier van reageren op hetgeen de deelnemers zeggen en de oprechte aandacht die ze geeft een niveau dieper weet te raken. Tara’s woorden blijven niet aan de oppervlakte hangen, die komen gewoon in je hart binnen. Ik kan het niet anders uitleggen. Maar als je als deelnemer na afloop van een workshop de neiging hebt om gedag te zeggen in de vorm van een knuffel omdat de trainer je échte ik heeft weten te bereiken, dan heb je het als trainer extreem goed gedaan. Ik vind Tara in alle opzichten een mooi mens, en haar training zal mij zeker bijblijven. Met de praktische handvatten die ik heb meegekregen kan (en zal) ik ook echt wat doen. Ik vond deze training echt een cadeautje aan mezelf! Nogmaals heel hartelijk dank Tara! Je bent een topper.

  Sylvia van Oorschot, Quality Manager ABN Amro Bank

  Sylvia van Oorschot, Quality Manager ABN Amro Bank
 • “De coaching door Tara Dik bij heeft mij enorm geholpen om zowel lopende zaken als gebeurtenissen uit het verleden in het juiste perspectief te kunnen plaatsen. Essentieel hierbij was de open en betrokken houding van Tara Dik, die naast haar prettige persoonlijkheid tevens over een groot scala aan tools beschikt. De coaching was voor mij een grote steun in de rug om stappen te durven nemen die ik zelf niet zomaar had durven te zetten. Wat een bevrijding!”

  Forensisch Arts
  2015