Workshop Lichaamsgericht Persoonlijk Leiderschap: Van Angst naar Lef & leven!

Ken je dat? Dat je iets wil maar je doet het maar niet? Of je begint eraan, maar dan valt het weer stil. Je zit nog vast in oude gewoonten en gebruiken. Je lijf wil het een, maar je hoofd het ander.

Op 28 juni 2024 organiseren we een dag precies hierover. Waar je met verschillende oefeningen kunt ervaren wat je tegenhoudt en een blik over die innerlijke barrière kunt werpen.

 • Hoe geef je leiding aan jezelf en je omgeving op een manier die jou, de stem van je lichaam en je omgeving recht doet?
 • Wat is je werkelijke verlangen?
 • Hoe kan je handen en voeten geven aan je verlangen?
 • Hoe kan je je angsten omarmen?
 • Hoe herken en tem je je innerlijke criticus?

Praktische, lichaamsgerichte oefeningen wisselen we af met momenten van kennisdeling. Je gaat aan de slag met het verkennen van je persoonlijke drijfveren en dat wat je tegenhoudt. We vertellen je over verschillende vormen van angst en hoe je dat kunt herkennen. Luisteren naar de stem van je lichaam en intuïtie. In een klein, veilig groepje samen op ontdekkingsreis.

Wanneer:         Vrijdag 28 juni 2024 van 10  – 17 uur, inloop vanaf 9.30 uur

Waar:               Centrum de Linde, Jachtlaan 15 in Bilthoven (gratis parkeren in omgeving)

Kosten:             € 325,-. Dit is exclusief 21% BTW, inclusief lunch, koffie/thee/koekjes

Voorbereiding:  Doe makkelijk zittende kleding aan

Voor wie is deze trainingsdag geschikt:

 • Je wilt graag wat anders, maar het lukt je telkens niet
 • Je hoofd roept van alles tegen je … en je lichaam …. tsja … geen idee
 • Inzicht willen in verschillende soorten angst
 • Bewuster worden van de stem(men) van je lichaam
 • Minder in je hoofd vastzitten en je meer openstellen naar de stem van je lijf
 • Je werkelijke verlangen ervaren en stapjes er-naar-toe concreet maken
 • Je innerlijke criticus-stem leren kennen

Wat kan ik verwachten met ‘lichaamsgerichte’ werkvormen?

Heel simpel; we gaan meer doen dan erover praten. Dat betekent dat je meer gaat ervaren wat er in je lichaam gebeurt. Gewoon als je zit, staat of beweegt. Liggen mag ook, maar dat hoeft niet ;-).

Je lichaam weet ’t vaak al eerder dan je hoofd. Het enige dat je hoeft te doen is te luisteren.

 

Wie zijn de trainers:

Fiona Kloosterman

Eigenaar PintaPeople, trainer / therapeut persoonlijk leiderschap, lichaamsgericht therapeut, systemisch werk

Tara Dik

Eigenaar NLperception/Sportception, internationaal NLP trainer, oplossingsgerichte coach, systemisch werk, teamcoach

.

 

Workshop introductie NLP; Ervaar de mogelijkheden van NLP!

NLP staat voor ‘Neuro Linguïstisch Programmeren’ en heeft veel te maken met taal en de invloed daarvan op ons gedrag. In deze workshop krijg je een korte introductie van NLP en laten we je ervaren welk effect het gebruik van NLP technieken heeft op je eigen gedrag en dat van anderen.

Wanneer je nieuwsgierig bent en graag wilt spelen met taal en gedachten, dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan deze inspirerende workshop voor een eerste kennismaking met NLP.

Workshop Krachtig doceren door effectief taalgebruik

Sta je vaak voor een groep mensen en geef je les of presenteer je regelmatig? Wil je dat je publiek eerder en sneller begrijpt wat jij bedoelt? Wil je dat iedere groep aan je lippen hangt terwijl jij presenteert/doceert? Deze workshop is voor presentatoren en docenten die willen dat hun boodschap optimaal overkomt. In deze workshop krijgt u nuttige taal- en presentatietips waarmee u steeds een krachtige en boeiende presentatie zal geven – ongeacht waar uw presentatie over gaat.

Waar u vaak verteld wordt over de eisen waar aan u heeft te voldoen als docent, krijgt u in deze workshop een aantal praktische tips over HOE u dit kunt doen door middel van handige taaltips. We maken gebruik van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en oplossingsgericht werken waarbij je eerst eyeopeners krijgt en vervolgens bruikbare toepassingen om via effectief taalgebruik je publiek steeds te boeien én sneller weet te bereiken.

Workshop ‘Kind, Passie & Sport’

Voor ouders & mentoren die hun (selectie) kinderen op een positieve manier mentaal willen begeleiden bij de beoefening van hun sport. Referentie van Carla Siebenga, Jeugdcommissie HLTC Gooiland: ‘De workshop ‘Kind, Passie en Sport’ van Tara Dik leverde enthousiaste reacties op en we hebben er nog lang over nagesproken. Mijn complimenten voor de ontspannen en inspirerende manier waarop Tara deze workshop geeft en de nuttige tips overbrengt!’ Zie ook: www.sportception.com

 

INSCHRIJVEN

Geef een reactie