Workshop introductie NLP; Ervaar de mogelijkheden van NLP!

NLP staat voor ‘Neuro Linguïstisch Programmeren’ en heeft veel te maken met taal en de invloed daarvan op ons gedrag. In deze workshop krijg je een korte introductie van NLP en laten we je ervaren welk effect het gebruik van NLP technieken heeft op je eigen gedrag en dat van anderen.

Wanneer je nieuwsgierig bent en graag wilt spelen met taal en gedachten, dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan deze inspirerende workshop voor een eerste kennismaking met NLP.

Workshop Krachtig doceren door effectief taalgebruik

Sta je vaak voor een groep mensen en geef je les of presenteer je regelmatig? Wil je dat je publiek eerder en sneller begrijpt wat jij bedoelt? Wil je dat iedere groep aan je lippen hangt terwijl jij presenteert/doceert? Deze workshop is voor presentatoren en docenten die willen dat hun boodschap optimaal overkomt. In deze workshop krijgt u nuttige taal- en presentatietips waarmee u steeds een krachtige en boeiende presentatie zal geven – ongeacht waar uw presentatie over gaat.

Waar u vaak verteld wordt over de eisen waar aan u heeft te voldoen als docent, krijgt u in deze workshop een aantal praktische tips over HOE u dit kunt doen door middel van handige taaltips. We maken gebruik van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en oplossingsgericht werken waarbij je eerst eyeopeners krijgt en vervolgens bruikbare toepassingen om via effectief taalgebruik je publiek steeds te boeien én sneller weet te bereiken.

Workshop ‘Kind, Passie & Sport’

Voor ouders & mentoren die hun (selectie) kinderen op een positieve manier mentaal willen begeleiden bij de beoefening van hun sport. Referentie van Carla Siebenga, Jeugdcommissie HLTC Gooiland: ‘De workshop ‘Kind, Passie en Sport’ van Tara Dik leverde enthousiaste reacties op en we hebben er nog lang over nagesproken. Mijn complimenten voor de ontspannen en inspirerende manier waarop Tara deze workshop geeft en de nuttige tips overbrengt!’ Zie ook: www.sportception.com

 

INSCHRIJVEN

Geef een reactie