NLP opleidingen

NLperception geeft al meer dan 15 jaar NLP opleidingen: NLP Pracitioner en NLP Master Practitioner. Stuur een mail voor de eerstvolgende cursusdata.

Wat is NLP?
NLP is een verzamelnaam van technieken die gemodel-leerd zijn van succesvolle therapeuten die in korte tijd telkens uitzonderlijke resultaten behaalden met hun cliënten. Deze technieken zijn praktisch en toepasbaar gemaakt voor iedereen die met hun wijze van communiceren ook succesvolle resultaten wil behalen.  Zowel op werkgebied als in de privésfeer ondersteunen NLP-technieken je communicatie dat waardevolle relaties ontstaan en zich verdiepen. Je leert stemmingen, gedrag en emoties ten positieve te beïnvloeden; jezelf en anderen te motiveren; talenten en onbenut potentieel te ont-dekken, waardoor persoonlijke ontwikkeling en groei als vanzelfsprekend volgt.
Voor wie is NLP?

De NLP-opleiding kan door iedereen gevolgd worden en is voor iedereen te gebruiken in het dagelijks leven. Communicatie en samenwerken doe je immers zowel op je werk als privé; of je nu functioneert in je professie als werknemer, ondernemer, docent, coach, consultant, manager, leidinggevende of op privégebied omgaat met mensen en kinderen met verschillende soorten behoeften en communicatiestijlen. De opleiding hanteert een HBO werk- en denkniveau.

Heb je interesse? Meld je aan voor een gesprek met internationaal gecertificeerde NLP trainer Tara Dik door een mail te sturen naar info@nlperception.com. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je je vragen stellen en tegelijkertijd alvast kennis maken met wat NLP voor je kan betekenen.

Wat klanten zeggen