NLP opleidingen

NLperception geeft al meer dan 15 jaar NLP opleidingen: NLP Pracitioner en NLP Master Practitioner. Stuur een mail voor de eerstvolgende cursusdata.

Wat is NLP?
NLP is een verzamelnaam van technieken die gemodel-leerd zijn van succesvolle therapeuten die in korte tijd telkens uitzonderlijke resultaten behaalden met hun cliënten. Deze technieken zijn praktisch en toepasbaar gemaakt voor iedereen die met hun wijze van communiceren ook succesvolle resultaten wil behalen.  Zowel op werkgebied als in de privésfeer ondersteunen NLP-technieken je communicatie dat waardevolle relaties ontstaan en zich verdiepen. Je leert stemmingen, gedrag en emoties ten positieve te beïnvloeden; jezelf en anderen te motiveren; talenten en onbenut potentieel te ont-dekken, waardoor persoonlijke ontwikkeling en groei als vanzelfsprekend volgt.
Voor wie is NLP?

De NLP-opleiding kan door iedereen gevolgd worden en is voor iedereen te gebruiken in het dagelijks leven. Communicatie en samenwerken doe je immers zowel op je werk als privé; of je nu functioneert in je professie als werknemer, ondernemer, docent, coach, consultant, manager, leidinggevende of op privégebied omgaat met mensen en kinderen met verschillende soorten behoeften en communicatiestijlen. De opleiding hanteert een HBO werk- en denkniveau.

Heb je interesse? Meld je aan voor een gesprek met internationaal gecertificeerde NLP trainer Tara Dik door een mail te sturen naar info@nlperception.com. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je je vragen stellen en tegelijkertijd alvast kennis maken met wat NLP voor je kan betekenen.

Wat klanten zeggen

 • Beste Celine, Via deze weg wil ik Lifeguard en in het bijzonder Tara Dik bedanken voor het coach traject dat ik het afgelopen jaar heb mogen volgen. De coachings gesprekken die ik heb gehad met Tara hebben mij enorm (!)  geholpen om effectiever met mijn energie en tijd om te gaan. Werken bij dit grote financiële beleggingsinstituut is uitdagend en vooral leuk, maar soms ook ‘demanding’. De adviezen die ik heb gekregen hebben mij vooral praktisch op weg geholpen om in uitdagende situaties met plezier voor dit mooie bedrijf te werken.

  Via deze weg wil ik jou laten weten dat de ‘coach’ Tara een op en top professional is en vooral dat de ‘mens’ Tara een eerlijk, integer en warm persoon is. Ik ben enorm dankbaar dat Tara mij heeft geholpen.

  @Tara: Super bedankt voor alles !!!

  Managing Consultant MM.MBA. < Global Financial Investment Company, Rotterdam>

  Managing Consultant MM. MBA Worldwide Financial Investment Company
 • Ik heb Tara leren kennen als een positieve en open trainer. Iemand die vooral denkt in kansen! Ze was enthousiast en weet heel duidelijk waar ze mee bezig is. Daarnaast is ze ook gewoon ontzettend aardig! Ik zou iedereen aanraden om een NLP training bij haar te volgen.

  Jasper Diekema, Docent Maatschappijleer Stanislas Krakeelpolder / LOB coördinator / Decaan

  Jasper Diekema, Docent Maatschappijleer Stanislas Krakeelpolder
 • Tara begeleidde een teambuildingsessie van onze afdeling. Op een originele, sportieve en inspirerende manier hielp ze ons op weg in een veranderingstraject. Gedurende de sessie merkte ik dat ze in lastige situaties met veel tact en inlevingsvermogen handelt en reageert. Tara is een communicatief vaardige, rustige en integere trainer die in één dag de groepsdynamiek op een goede manier kan veranderen. Veel respect voor de manier waarop ze omgaat met complexe situaties. Met haar empathisch vermogen en respectvolle houding onderscheidt ze zich van veel anderen op haar vakgebied. Het is een grote kwaliteit om iedereen met een goed gevoel naar huis te sturen, maar toch ook stof tot nadenken te geven. Ik kan Tara echt van harte aanbevelen!

  Christiaan de Vlieger, VNG Teamcoördinator Recht/Juridische Zaken

  Christiaan de Vlieger, VNG Teamcoördinator Recht/Juridische Zaken
 • Coaches, trainers en mensen met soortgelijke functies zijn vaak inspirerende, enthousiaste, toegankelijke, verbaal vaardige mensen. Allemaal eigenschappen die op Tara ook van toepassing zijn. Maar dat is nog niet onderscheidend, zo zijn veel trainers. Tara onderscheidt zich echt van anderen doordat ze met haar warme persoonlijkheid, haar manier van reageren op hetgeen de deelnemers zeggen en de oprechte aandacht die ze geeft een niveau dieper weet te raken. Tara’s woorden blijven niet aan de oppervlakte hangen, die komen gewoon in je hart binnen. Ik kan het niet anders uitleggen. Maar als je als deelnemer na afloop van een workshop de neiging hebt om gedag te zeggen in de vorm van een knuffel omdat de trainer je échte ik heeft weten te bereiken, dan heb je het als trainer extreem goed gedaan. Ik vind Tara in alle opzichten een mooi mens, en haar training zal mij zeker bijblijven. Met de praktische handvatten die ik heb meegekregen kan (en zal) ik ook echt wat doen. Ik vond deze training echt een cadeautje aan mezelf! Nogmaals heel hartelijk dank Tara! Je bent een topper.

  Sylvia van Oorschot, Quality Manager ABN Amro Bank

  Sylvia van Oorschot, Quality Manager ABN Amro Bank