Hoe word ik een Bruggenbouwer

Opleiding in Persoonlijke Ontwikkeling op basis van Emotionele Intelligentie

In de opleiding ‘Hoe word ik een bruggenbouwer’  krijg je inzicht in je eigen talenten en valkuilen en hoe je dit benut in samenwerking. Vanuit inzicht in jezelf begrijp je ook wat een ander nodig heeft. Je bent in staat om hier effectief over te communiceren. Zodat je samen het gewenste doel behaalt. Download hier de brochure met uitgebreide informatie.

 

Waarom deze opleiding?

Hoe we ons voelen drukken we uit in emoties. Ze geven ons energie en vertellen ons waar we behoefte aan hebben. Hoe meer zicht je hebt op wat jouw emoties je vertellen, hoe meer je deze emoties voor je kunt laten werken.

Hoe wordt ik een bruggenbouwer?

Succesvol ben je nooit alleen. Daarvoor heb je anderen nodig. Communiceren kun je vergelijken met het bouwen van een brug. Bereik je de ander? Kun je de feedback van de ander ook benutten? Of is er sprake van eenrichtingsverkeer. In deze opleiding krijg je inzichten in je talenten en valkuilen en hoe je hier mee om kunt gaan. Met jezelf en in de samenwerking.

 

Voor wie is deze opleiding?

Voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met bruggen bouwen tussen (groepen) mensen: Teammanagers, leidinggevenden, projectleiders, coördinatoren, HR-adviseurs, mediators, docenten, trainers, coaches etc. De opleiding hanteert een HBO werk- en denkniveau.

 

Ben jij een bruggenbouwer?

Bruggenbouwers zijn veerkrachtig. Zij weten wat ze kunnen en laten dit ook zien. Bruggenbouwers zijn goed in het inschatten van verschillende krachten. Zij kennen hun talenten en hun valkuilen en weten hiermee om te gaan. Bruggenbouwers hebben een plan. Zij weten wat ze willen en hoe ze dat kunnen realiseren. Bruggenbouwers weten dat je dromen kunt waarmaken als je samenwerkt. Daarom beschikken bruggenbouwers over mensenkennis. Daardoor zijn zij in staat dromen werkelijkheid te laten worden. Zie jij jezelf als een bruggenbouwer of zou je dit juist willen zijn?

 

Wie zijn de trainers?

De opleiding wordt gegeven door Gail Heslinga en Tara Dik. Wij zijn bruggenbouwers. Vanuit een rijke ervaring delen wij deze kennis met onze deelnemers. Waar wij blij van worden? Van mensen die in staat zijn om te doen wat bij hun past. Van mensen die ontdekken dat de kracht in hun zelf ligt. Van mensen die teleurstellingen weten te transformeren in kansen. En wij zijn de katalysator in jouw proces. Door kennis aan te reiken zodat je begrijpt wat er gebeurt. Door je praktische vaardigheden te leren waardoor je succesvol bent. Door je te coachen bij jouw persoonlijke hulpvragen. Met ons enthousiasme moedigen we je aan om je grenzen te verleggen.

 

Waarom zijn wij daar goed in?

Omdat we 2 x 15 jaar opleiding vertalen naar nu. Praktisch en concreet met voorbeelden uit casussen en onze eigen praktijk. Wij delen dezelfde passie en vullen elkaar daarin aan. Zo krijg jij het beste uit twee werelden.

 

Hoe word je een bruggenbouwer?

Door je in te schrijven voor de opleiding via deze button:

Inschrijven

Deze opleiding bundelt de kracht van persoonlijke begeleiding en het leren van de ervaring van anderen. Je zou het kunnen zien als een persoonlijke reis met reisgenoten (max. 8 deelnemers). Wij zijn je gids.

Je reis begint met een persoonlijk plan. We beginnen met een kennismaking en de Me4all®Talentscan. Zo kennen wij jouw startpunt én je bestemming. Op de eerste opleidingsdag ontmoet je je reisgenoten. Samen doe je zowel off-line als on-line je opleiding. Uiteraard wordt dit ondersteund met passend lesmateriaal. Ook bestaat de mogelijkheid om nog 3 keer met jouw persoonlijke gids (coach) af te spreken. We zijn in het totaal 75 uur met elkaar onderweg, vergelijkbaar met 10 dagen verdeeld over 9 maanden.

Bel of app ons om een afspraak te maken wanneer je meer wilt weten. Tara M. 06-45482861 of Gail M. 06-81254346. Of vraag de brochure aan E. info@nlperception.com

 

Wat krijg je wanneer je deze opleiding doet?

Je raakt op koers. Doordat je jezelf en anderen beter leert kennen kun je je pad verder ontwikkelen. Je wordt in feite een betere versie van jezelf. En dan is deze opleiding niet het eindpunt maar een nieuw begin.

 

Meer weten?

Over de trainers: Gail Heslinga: https://www.linkedin.com/in/gailheslinga/ en Tara Dik: https://www.linkedin.com/in/TaraDik/